Inloggen op woensdag 17 juli 2019 weer mogelijk

17 juli -  

Update van 12.40 uur- Het gepland onderhoud is achter de rug en succesvol verlopen. Inloggen op de webserver is weer mogelijk. Veel gebruikersgemak.

16 juli -

Vandaag is er onderhoud aan de Notis applicatie (webservice) voor het onderdeel Medische hulpmiddelen. Dit geplande onderhoud betekent dat u van 09.00 tot 15.00 uur niet kunt inloggen in de webservice. Het onderhoud heeft te maken met de livegang van een nieuwe, verbeterde versie van Notis. Wij vragen om uw begrip hiervoor en bieden onze excuses aan voor dit tijdelijk ongemak. 

Met de livegang zijn twee ‘bugs’ opgelost: het nu mogelijk om documenten te downloaden en om de gegevens van niet Nederlandse fabrikanten te wijzigen. Verder krijgt u een foutmelding te zien als u wel een KvK-nummer heeft, maar geen vestiging. U merkt ook dat u dan niet kunt inloggen met uw eHerkenning. Indien een bedrijf is uitgeschreven uit de Kamer van Koophandel is het nu ook niet meer mogelijk om de medische hulpmiddelen te notificeren of om exportverklaringen aan te vragen. Het is nu wel mogelijk dat een Nederlandse fabrikant als gemachtigde kan optreden voor zowel EU als voor niet –EU fabrikanten.